Vaihdepalvelun avulla vapautatte aikaanne puheluiden vastaamisesta tuottavaan työhön!

Tyypillinen vaihdepalveluesimerkki:

Asiakkaanne on palvelun tarpeessa, haluaa lisätietoja tai vaikkapa pyytää tarjouksen, jolloin hän soittaa yritykseenne. Nimetyt vastuuhenkilöt ovat kuitenkin työn, loman, kokouksen tai muun syyn takia estyneitä vastaamaan puheluihin, eikä asiakasta pystytä palvelemaan. Tällöin asiakas ei välttämättä soita enää uudestaan, vaan soitto menee kilpailijalle. Mahdollinen asiakas menetetään ja markkinointipanostukset ovat menneet hukkaan. Vastaamaton puhelu on myös huonoa palvelua, voi aiheuttaa taloudellisia menetyksiä sekä heikentää yrityskuvaa. Ulkoistettu Vaihdepalvelu on tähän ratkaisu.

Puheluihinne vastaamme arkisin kello 07.00 – 21.00 välisenä aikana. Vaihdepalvelu voidaan laajentaa myös 24/7 palveluksi. Palvelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Vaihdepalvelun käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Teemme käyttöönoton yhdessä, jolla varmistetaan, että puhelut ohjataan oikeille vastuuhenkilöille organisaatiossa.

Palvelumäärittelyn jälkeen aktivoitte palvelun käyttöön tekemällä soitonsiirron palvelunumeroomme ja vaihdepalvelu on käytössänne!

Kun Vaihdepalvelu on käytössä

Kun Vaihdepalvelu on käytössänne, vastaamme puheluihinne ohjeidenne mukaisesti. Puhelut luokitellaan yli kymmeneen kategoriaan, joita ovat esimerkiksi tuote- ja palvelutiedustelut, tarjouspyynnöt, tilaukset, laskutus, telemarkkinointipuhelut.

Näihin jokaiseen voidaan määritellä eri toimenpiteitä mitä puheluille tehdään. Voitte itse päättää toimenpiteet mitä haluatte vaihdepalvelumme tekevän: puheluiden yhdistäminen, soittopyyntö, tekstiviestin tai sähköpostin lähetys ja ei toimenpidettä (esimerkiksi telemarkkinointipuhelut).

Tuotamme Vaihdepalvelussa myös reaaliaikaisen raportoinnin, josta voitte seurata miten paljon aikaa ja rahaa on säästynyt Vaihdepalvelun avulla.

Mikä tärkeintä, näette miten paljon olette saaneet lisää tarjouspyyntöjä, jotka aiemmin ovat voineet jäädä vastaanottamatta kiireen takia.

Yhteystiedot

Suomen Vaihdepalvelut Oy
Isokatu 16 B 12
90100 Oulu
* Puhelun hinta on pvm/mpm