Vaihdepalvelu-prepaid toimii kuin yrittäjän henkilökohtainen sihteeri

Vaihde

Vaihdepalvelu hoitaa vastaamisen puolestasi

Puheluihisi vastaa aina ystävällinen ja asiansa osaava ammattilainen 24/7. Palvelukielet ovat suomi, ruotsi ja englanti.

Palvelun käyttö maksetaan sovelluksessa tai palvelun nettisivuilla. Hoidetun puhelun hinta on 2 euroa ja kuukausimaksu 1 euroa. Hinnat alv 0%.

Mikäli haluat maksaa palvelun laskulla tai sinulla ei ole Android- tai iPhone-puhelinta, ole yhteydessä asiakaspalveluumme, niin teemme yhdessä käyttöönoton.

Esimerkki

Palveluesimerkki: Asiakas soittaa yritykseesi

ja haluaa kysyä lisätietoja tuotteesta tai palvelusta ja tai pyytää tarjouksen. Mikäli olet estynyt vastaamaan asiakastapaamisen, loman, kokouksen tai jonkin muun syyn takia, asiakasta ei pystytä palvelemaan. Tällöin vaihdepalvelu hoitaa puhelun puolestasi ja asiakas tulee palvelluksi eikä puhelu mene kilpailijalle.

Vastaamaton puhelu on huonoa palvelua, voi aiheuttaa taloudellisia menetyksiä sekä heikentää yrityskuvaa.

Tietoa

Kun Vaihdepalvelu on käytössäsi

vastaamme puheluihisi ohjeittesi mukaisesti. Puhelut luokitellaan yli kymmeneen kategoriaan, joita ovat esimerkiksi tuote- ja palvelutiedustelut, tarjouspyynnöt, tilaukset, laskutus, telemarkkinointipuhelut. Näihin jokaiseen voidaan määritellä eri toimenpiteitä mitä puhelulle tehdään. Voit itse päättää vaihdepalvelumme tekemät toimenpiteet: puheluiden yhdistäminen, soittopyyntö, tekstiviestin tai sähköpostin lähetys, tai ei toimenpidettä saapuneelle puhelulle (esimerkiksi telemarkkinointipuhelut).

Käyttöönotto

Vaihdepalvelu-prepaidin käyttöönotto ja hallinta

on helppoa. Voit ladata Vaihdepalvelun prepaid-version Android-puhelimeesi Google Playsta tai iPhone-puhelimeesi App Storesta. Sovelluksen lataamisen jälkeen sinut ohjataan yksinkertaisen asennusprosessin läpi. Lopuksi talletat rahaa tilillesi luottokortillasi, josta saldoa vähennetään palvelun käytön myötä. Voit halutessasi ottaa vastauspalvelun pois päältä poistamalla soitonsiirron puhelimesta.

Vaihdepalveluun sisältyy myös reaaliaikainen raportointi, josta näet yksityiskohtaisesti tehdyt toimenpiteet kussakin puhelukategoriassa.

Nyt voit kokeilla ilmaiseksi!

Vaihdepalvelu sisältää 30 hoidettua puhelua kuukaudessa 49,90 euron kuukausihintaan. Ylittävältä osin hinta on 1,99 € vastatulta puhelulta. Hinnat alv 0%.

Voit myös käyttää vaihdepalvelua prepaid-tilauksella. Hoidetun puhelun hinta on 2 euroa (2,48 € sis alv 24%) ja kuukausimaksu 1 euroa (1,24 € sis alv 24%). Palvelun käytön maksaminen tapahtuu helposti sovelluksessa luottokortilla.

Yhteystiedot

Suomen Vaihdepalvelut Oy
Isokatu 16 B 12
90100 Oulu
* Soitot lankanumerosta 8,28 snt/puhelu + 5,52 snt/min ja matkapuhelimesta 8,28 snt/puhelu + 22,14 snt/min