Käyttöehdot

Näitä ehtoja sovelletaan Suomen Vaihdepalveluiden tarjoamaan vastaus- ja vaihdepalveluun (jäljempänä Palvelu). Palvelun tuottaa, omistaa, hallinnoi ja ylläpitää Suomen Vaihdepalvelut.

Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus tuottaa Palvelu parhaaksi katsomallaan tavalla. Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus muuttaa Palvelua tai sen sisältöä. Palvelun sisältämän aineiston omistus- sekä immateriaalioikeudet ovat Suomen Vaihdepalveluilla tai sen yhteistyökumppaneilla.

Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus tehdä suoramarkkinointia Palvelun käyttäjälle. Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus näyttää mainoksia tuotteiden ja/tai palveluiden yhteydessä.

Käyttämällä Palvelua käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Käyttäjä sitoutuu käyttämään Palvelua vain Sopimuksessa määriteltyä tarkoitusta varten. Käyttäjä sitoutuu olemaan hyödyntämättä Palvelua ja siinä olevia tietoja kaupallisesti (esimerkiksi suoramarkkinointitarkoituksiin) sekä olemaan käyttämättä Palvelua näiden käyttöehtojen vastaisesti. Palvelun sisällön tai sen osan julkaiseminen, kopioiminen, liittäminen, siirtäminen tai säilyttäminen, lukuun ottamatta säilyttämistä tai tulostamista yksityiseen käyttöön on kielletty.

Käyttäjä vastaa kaikista hänelle Palvelun käytöstä aiheutuvista ja siihen liittyvistä kustannuksista, kuten tietoliikennemaksuista. Käyttäjä vastaa hallussaan olevien Palvelun käyttämiseen tarvittavien laitteiden, teleyhteyksien ja Palveluun kuulumattomien ohjelmistojen hankkimisesta ja toimintakunnosta sekä huolehtii siitä, etteivät ne haittaa tai häiritse Palvelua tai televerkon liikennettä.

Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus estää tai katkaista käyttäjän pääsy Palveluun, jos näitä käyttöehtoja on olennaisesti rikottu tai käyttäjä on muulla tavalla väärinkäyttänyt Palvelua siten, että käyttö aiheuttaa vahinkoa Suomen Vaihdepalveluille, toisille käyttäjille tai kolmansille osapuolille.

Nämä käyttöehdot tulevat voimaan 15.1.2013 ja ovat voimassa toistaiseksi. Suomen Vaihdepalveluilla on oikeus muuttaa käyttöehtoja.

Yhteystiedot

Suomen Vaihdepalvelut Oy
Isokatu 16 B 12
90100 Oulu
* Puhelun hinta on pvm/mpm